طرز تهیه ترشی خشک بابلی خوشمزه به روش سنتی
تکه های مرغ را بعد از شستن کاملا خشک کنید و سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.سیر و پیاز را پوست بگیرید و به طور کامل در ماهیتابه بریزید و 2 الی 3 لیوان آب جوش اضافه کنید و در تابه بگذارید و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم تفت دهید و مرغ ها را از ماهیتابه خارج کنید. در تابه ای دیگر 1 قاشق غذاخوری کره و 4 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و تکه های مرغ را در تابه بچینید و بگذارید با حرارت خیلی کم از دو طرف کاملا سرخ شوند. برای تهیه سس، گوجه فرنگی را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود، کمی آب مرغ به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. زعفران و آب آماده شده را اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ شود. ران های سرخ شده را با سس گوجه فرنگی در ظرف مناسبی گذاشته و با برنج سرو کنید. .